Röd Pub – sista gången före valet

Den närmast traditionella röda puben är en liten raket i valrörelsen för röda (Vänsterpartiet och S), gröna (Mp) och rosa politiker, deras väljare och sympatisörer. Vi diskuterar politik, äter, tar en öl och lyssnar på två band: Valrörelsen och Bomben med Nykels.

Alla är välkomna. Vi diskuterar politik och nätverkar utifrån ett röd-grön-rosa perspektiv. Råkar du rösta eller sympatisera med annat parti är du fortfarande välkommen så länge du låter oss vara just de vi är.

Bandet Valrörelsen är hobbyprojekt som består av: David Lenander och Patrik  Sjöstrand från Vänsterpartiet. Båda låter på gitarr och Patrik kan dessutom sjunga. På bas har vi sossen och kommunfullmäktiges förste vice ordförande Claes Hallberg.. Trummor och ännu mer sång står Christopher Ripa för och han är förutom multiinstrumentalist även företrädare för F!.

Banden Bomben och Nykels har en längre och brokigare historia: Tove Lorentz från Vänsterpartiet trummar loss och har med sig sitt gamla gäng bestående av människor med rätt mental och politisk inställning.

Vi hoppas att vi får se er i källaren på Stationen i Röstånga på fredag. Det finns gott, billigt och riktigt, riktigt schysst käk. Det lokala bryggeriet har bra bärs och de ekologiska vinerna är i toppklass liksom de alkoholfria alternativen. Allt är prisvärt, varmt och vänligt!

Vi ses väl där?